Min redning

Let og elefant

 photo ski_zps7dc0cdd5.jpg
Et outfit billede, kan man kalde det dét? Det var i hvert fald sådan, jeg så ud de fleste dage i sidste uge. De fleste kun? Ja, jeg endte selvfølgelig med at blive syg og brugte derfor nogle dage på værelset, under dynen. Men det skulle jo heller ikke gå hen og blive alt for godt, vel?
Men udover det, var det en god skiferie og vi havde høj solskin næsten hver dag. Så kan man jo ikke bede om mere. Dog kunne jeg godt have undværet, at komme hjem natten til søndag, til et terror ramt land, men det er jo en anden snak.
Vi slutter lige af med et action-packed billede, eller jeg er da i bevægelse 🙂

 photo ski2_zps68ea2feb.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min redning