The mountains are calling...

Min redning

 photo Skaeligrmbillede2015-02-16kl110731_zpsa223e489.png Photo: Salomon

 photo Skaeligrmbillede2015-02-16kl110421_zps84b3c451.pngPhoto: Outnorth

Jeg er en rigtig frossenpind, og derfor kan det nogle gange en udfordring, at være skiløber. Men jeg har fundet en løsning, der virker rigtig godt for mig, og som jeg synes, jeg ville tippe om, hvis der er andre, der har samme problem. Jeg har nemlig sådan nogle smarte skistøvler fra Salomon, som i kan se på det første billede, og de har indbygget varmesål! Derfor fik jeg inden sidste års skiferie nogle batterier, man sætter bag på skistøvlen og stikker en ledning i, der sidder fast til sålen i støvlen, og så er der varme til fødderne. Man kan selvfølgelig købe nogle engangs-varmeindlæg til støvlerne, men de skal skiftes hver gang og det ekstra smarte ved disse batterier er, at man selv kan indstille, hvor meget de skal varme. Der er tre indstillinger, så der er både til kolde og varme(re) dage.

Denne lille luksus på pisterne gør, at jeg ikke behøver lige så mange kakaopauser, og jeg hader ikke lifterne lige så meget mere, for de er ikke lig med døden nær af kulde.
Så derfor, hvis du, ligesom mig, fryser meget og står og skal købe nye skistøvler, vil jeg helt klart anbefale at købe nogle med indbygget varmesål, for man bliver så glad for det.

Batterierne kan købes HER.

bymichelle blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The mountains are calling...