50 dage

The mountains are calling…

 photo Skaeligrmbillede2015-02-05kl193735_zps4d75c766.png
Så er det altså imorgen tidlig, at jeg tager på skiferie, og det bliver uden computer! Derfor vil bloggen her få fri indtil d. 15. Februar, hvor jeg kommer hjem igen :-). Jeg lover tilgengæld at tage nogle flotte billeder, som jeg vil vise, når jeg kommer hjem.

I mellem tiden kan I følge med på min instagram @michellestal, hvor jeg vil opdatere lidt under ferien.

Hav en god vinterferie til jer, der har det og ellers så bare en god uge til jer, der ikke har :-).

Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 dage