Udveksling #2

50 dage

 photo skiferie1_zpsac0f09fb.jpg
 photo e5633b8a-ffda-42d6-bd47-c17cc6a04c83_zps7d773bf5.jpg

Er det mange eller få dage? Det kommer jo selvfølgelig an på hvad der er med de 50 dage. I mit tilfælde er det så mange dage, der kommer til at gå, fra jeg rejste hjem fra Frankrig, til jeg rejser derned igen. Dog bliver jeg der ikke så længe denne gang, desværre. Og det bliver ikke i Paris. Men jeg glæder mig nu meget alligevel, for jeg er helt vild med skiferie.
Suse ned af pisterne, drikke varm Lumumba og synge med på after-ski sange! Jeg skal afsted med min familie, som vi er hvert år. Det er virkelig hyggeligt og dejligt afslappende. Selvom det er en aktiv ferie, så slapper man af på en helt anden måde, fordi man ikke behøver at tænke over en masse praktiske ting, som man er nødt til i hverdagen. Og så synes jeg bare det føles rigtig befriende at stå på ski. Ja, man falder og ja, det kan godt gøre ondt, men alt er så smukt og rart, så det gør ikke så meget.

Vi tager afsted lørdag morgen og kommer hjem natten til søndag i næste uge. Så hvis der er stille her, så ved i hvorfor. 🙂
Hav en god dag!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udveksling #2