Stof til eftertanke

Udveksling #2

 photo IMG_2389_zps72e305b1.jpg
I det første indlæg omkring udveksling skrev jeg om forberedelserne, beslutningerne og perioden inden jeg tog afsted. Se det HER.

Dette indlæg vil handle om den første tid i Paris og savnet, som helt klart var værst i starten.
Jeg boede på et værelse, der tidligere havde fungeret som tjenestepige værelse. Det var en rigtig sød familie jeg lejede det af og jeg spiste hos dem en gang om ugen. De var meget opmærksomme på om jeg havde det godt og så videre.
De første par dage, hvor jeg ikke kendte nogle eller havde noget at lave, var det virkelig svært og jeg var ret ked af det. På det tidspunkt syntes jeg, at 4 måneder væk hjemmefra var lang tid, så jeg tog en sightseeing tur med mig selv rundt i den skønne by, der skulle være mit hjem. Jeg gik byen tynd i 6-7 timer og flere gange måtte jeg lige nive mig selv i armen; “Du bor i den her by Michelle!”.
Den første weekend var svær at komme igennem. Jeg gik en masse ture og så en masse serier, men jeg følte mig ret ensom.
Heldigvis startede jeg på et franskkursus om mandagen og der var en masse søde mennesker, flere af dem var taget til Paris alene, så vi snakkede om de forskellige ting man kunne lave i byen.

Det store vendepunkt for mig, der hvor jeg først rigtigt begyndte at føle mig ‘hjemme’ og føle at det her ophold skulle nok blive godt, var tirsdag aften da jeg var i Den Danske Kirke (Frederikskirken). Der mødte jeg en masse danske piger, der havde det ligesom mig. Jeg blev ret overrasket over, hvor mange danskere der var i Paris. Jeg havde hele weekenden følt mig som den eneste. Den aften mødte jeg også nogle af de piger, som jeg var sammen med under hele opholdet og som jeg mødtes med igen i torsdags.
Vi begyndte at ses en del og havde (og har stadig) rigtig meget tilfælles.

Der gik 23 dage fra jeg var taget afsted fra Danmark til jeg fik besøg af J. Det var virkelig rart at kunne vise alt det jeg havde oplevet indtil da og vise hvor min nye hverdag foregik. Vi fik nogle dejlige dage sammen, men det var godt nok ikke nemt at sige farvel igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stof til eftertanke