Om at være pendler

Reunited

 photo Skaeligrmbillede2015-01-30kl102943_zps2c8170f3.png
 photo Skaeligrmbillede2015-01-30kl102126_zpsebe20b39.png
Igår var en rigtig god dag. Jeg tog direkte fra arbejde til Frederiksberg for at mødes med disse søde piger. Det var første gang vi så hinanden, siden vi kom hjem fra udveksling lige før jul, så der var en masse at snakke om!
Vi mødtes først på Joe & the Juice i Frederiksberg Centeret (som jo snart bliver et fantastisk shoppingcenter! Av pengepung..) og tog bagefter i Føtex og handlede ind. Isabel bor lige i nærheden, så vi tog hjem til hende og lavede lækker mad, som i kan se lidt af.
Det var virkelig dejligt at se dem igen, heldigvis kommer vi nok til at se hinanden mere nu, hvor vi alle starter på studiet igen.

For lige at vende tilbage til mit indlæg igår, om at være pendler, så tog jeg hjem fra Frederiksberg ved 21-tiden og var hjemme kl 23…. Og da jeg ikke har købt bøger til studiet endnu (starter på mandag – no rush!) og min telefon ikke havde særlig meget strøm, ja så var det en lidt lang tur.

Og ja, billederne er taget med iPhone, derfor den knap så gode kvalitet.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være pendler