Go Danmark

Om at være pendler

Puha, det var en spændende håndboldkamp igår! Så ærgerligt vi ikke kom i semi-finalen!

Noget mange ofte spørger mig om, er hvordan jeg kan holde ud at være pendler. Derfor vil jeg skrive lidt om det her.
Jeg går i skole på CBS på Frederiksberg og bor på landet. For at være mere præcis, bor jeg 70 km væk fra skolen og det tager rundt regnet halvanden time i tog – hver vej. Det kan godt være lidt surt nogle gange, men jeg er blevet god til at udnytte tiden i toget, så jeg læser ofte det der skal læses til timerne, og på den måde har jeg som regel fri når jeg kommer hjem.
Det betyder så også, at alle mine venner fra studiet bor langt væk og dét er for det meste den største udfordring. Dog er jeg så heldig, at min far bor i København, så det bliver ofte til en nat på hans sofa. 🙂 Men jeg har også nogle søde veninder der er meget forstående overfor min lidt besværlige situation og derfor sørger for at melde ud i god tid om ændringer i aftaler osv. Og en sød kæreste der forstår, at jeg som regel først kommer hjem dagen efter.
Nu har jeg så ovenikøbet fået et arbejde der ligger i Vallensbæk, så det bliver til lidt ekstra tid i toget. Lige for tiden synes jeg dog rejsetiden er ekstra svær, da jeg lige har været vant til at bo i en storby med metro lige ved døren. Men det vil jeg fortælle mere om senere.
Hvad vil jeg frem til med det her indlæg? At det sagtens kan lade sig gøre at bo langt væk, men det kræver at man lærer at udnytte tiden og se det positive i det. Så man skal ikke opgive sit drømmestudie eller arbejde, fordi det ligger lidt langt væk.
Har jeg tænkt mig at flytte tættere på? Det ville jeg da rigtig gerne, men som det ser ud lige nu, kommer det ikke til at ske. Dog kommer jeg nok aldrig til at bo i København 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go Danmark