Velkommen til!

Go Danmark

Ser i håndbold? Herhjemme elsker vi at følge med, når håndboldherrerne er ude og repræsentere vores lille land. Jeg har aldrig rigtig været så glad for at se fodbold, på trods af at jeg selv har spillet det. Synes det er lidt kedelig at se en 90-minutters lang kamp, hvor der sjældent er mere end et par mål (nu håber jeg ikke min fodbold-glade far læser det her ;-)). Så er jeg mere til en håndbold kamp. 60 minutter passer bedre til min tålmodighed og der er ofte 40+ mål i sådan en kamp. Det er altså lidt mere spændende, in my opinion.
Derfor hepper vi selvfølgelig med i aften, når de skal spille mod Spanien!
Følger i med i håndbold?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til!